Csökkentette berendeléseit az Apple, továbbra sem pörögnek az eladások?

HusztiD 2019.01.10. 15:55 iPhone, Pletykák 1 db 85

607490-2018-iphone-xr-iphone-xs-iphone-xs-max

A Nikkei legújabb beszámolója szerint az Apple csökkentette az iPhone Xr, Xs és Xs Max modellekre vonatkozó berendeléseit partnereik felé. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a januártól márciusig tartó időszakra megközelítőleg 10 százalékkal rendeltek be kevesebb telefont a tervezettnél.

Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy mely modellre pontosan mekkora berendeléseket adtak le, csupán annyi, hogy összesítettben legalább 10 százalékos csökkentésről beszélhetünk. Ha a számokat nézzük, akkor eredetileg 47-48 millió telefont szerettek volna berendelni a kaliforniaiak, de a csökkenésnek köszönhetően 40-43 millióra csökkenhet. Arról nem szólnak a hírek, hogy ezen mennyiségek kizárólag az új modellekre vonatkoznak-e, vagy esetleg vannak benne régebbiek is.

Január végén lesz az Apple aktuális pénzügyi konferenciája, de sajnos abból nem derül majd ki, hogy összesen hány millió iPhone-t adtak el az előző negyedévben, ugyanis korábban bejelentették, hogy mostantól csak a bevételek és a profit alakulását hozzák nyilvánosságra a befektetőik számára.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mate - 2019.01.10. 19:15

    A berendel azt jelenti, hogy magához hivat. Rosszul használjátok a magyar nyelvet.

Szólj hozzá Te is!