Tim szerint a piac alábecsüli az Apple ökoszisztémáját és az AAPL-t

HusztiD 2019.01.09. 11:56 Tim Cook 0 db 217

Tim-Cook-Money-780x536

Az utóbbi időben meglehetősen rájár a rúd az Apple-re, hiszen immáron több, mint két hónapja csökkenő tendenciát mutat az AAPL részvényértéke. A vállalat fejese, Tim Cook a CNBC számára adott egy rövid interjút, ahol kiállt az AAPL mellett, s elmondta, hogy korábban is volt már ehhez hasonló.

A vezérigazgató megosztotta, hogy szerinte a piac jelenleg alábecsli a vállalat ökoszisztémáját, illetve azt a fajta innovációt, mely az Apple-ben rejlik. Tény, hogy az AAPL az utóbbi időben hatalmas csökkenésnek indult, de Tim erre annyit reagált, hogy ugyanez volt a helyzet 2001-ben, 05-ben, 07-ben, 08-ban, 10-ben, 12-ben és 13-ban. Illetve hozzáfűzte, hogy ezen emberektől ugyanazokat az idézeteket hallhatjuk most is, mint akkor – nyilván azokra gondolt, akik folyamatosan híresztelik, hogy kidurran a lufi és befellegzik az Apple-nek.

Az egyelőre kérdéses, hogy mikor jön újra sínbe az Apple részvényértéke, de reménykedjünk benne, hogy a CEO és csapata hamar észbe kap, s újra lázba hozza a befektetőket és a piacot.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!