Ennyire csúnya lesz a 3 kamerával szerelt iPhone?

HusztiD 2019.01.08. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 570

2019_iphone_triple_camera_rendering

A válasz nem. Legalábbis nagyon reméljük, hogy nem. Steve Hemmerstoffer kevésbé ismert, de aki nyomon követi az Apple körüli híreket, pletykákat, akkor ő már találkozhatott nevével, hiszen korábban számos infót osztott meg az aktuális termékekről, általában iOS készülékekről.

Steve értesülései ezúttal nem igazán mondanak újdonságot, azonban az indiai tech oldallal, a Digit-tel fogott össze, hogy elkészítsen pár rendert arról a telefonról, melyről információi vannak. Amit eddig is tudni vélünk pletyka szinten, hogy a készülék három kamerával lesz felvértezve, s szeptember folyamán érkezik.

A mostani információk szerint az Apple az alábbi képen látható megoldást alkalmazhatja:

iphone-11

Ergo a hátlapon kitüremkedő kamerák ezúttal egy nagyobb, négyzet alakban kapnak helyet, s maguk a szenzorok háromszög formában lesznek elhelyezve, melyek között természetesen helyt kap a TrueTone Flash, illetve a mikrofon.

Steve megjegyezte, hogy esélyes, hogy ilyen lehet az új modell, de azt szintén hozzáfűzte, hogy értesülései még túl koraiak, így az sem kizárt, hogy végül egy teljesen más formatervet kapunk szeptemberre. Mi azt mondjuk, hogy az Apple minden évben több prototípussal kísérletezik, így ez perpillanat csak egy lehetséges variáció lehet a sok közül. Jelenleg más modellről nem szivárogtak ki infók, úgyhogy egyelőre ezzel kell beérjük.

Mire gondolnátok? Inkább szokatlan, avagy csúnya lenne az idei évi csúcsmodell, ha ilyen hátlapi formatervet kapna?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2019.01.08. 13:08

    Jelenlegi modell is csúnya az idétlen kamera kilógással és a kompromisszum-szigetttel. Ez pedig über gagyi így.

Szólj hozzá Te is!