USB C, kijelzőbe épített Touch ID és kisebb kamerasziget lehet a 2019-es iPhone modellek újdonsága

HusztiD 2019.01.07. 11:56 iPhone, Pletykák 1 db 651

iphone-xs-gold

A kevésbé ismert Atherton Research elemzője, Jean Baptiste Su szerint idén legalább egy olyan iPhone modellt dob piacra az Apple, melyben bemutatkozik az USB C, a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, s mindezek mellett kisebb kameraszigetet kap.

Kezdetét vette az újév, s immáron várhatóak hasonló pletykák, s elemzések, hogy miket várnak a hozzáértők. A mostani szaki kicsit szűkszavú volt, ugyanis konkrétabb infókat és elképzeléseket nem osztott meg. Igazából teljesen felesleges egy kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót beépíteni egy olyan telefonba, melyben egy annyira fejlett technológia teszi a dolgát, mint a Face ID. Ezzel a módszerrel csak tovább drágulhat az amúgy sem olcsó telefon.

Az USB C egy olyan dolog, melyet nagyon régóta várnak a felhasználók. Tavaly az iPad Pro modelleknél váltott az Apple, s célszerű lenne, ha az iPhone-nál egyaránt megtenné eme nehézkes lépést, hogy végre egységesek legyenek a portok az újabb iOS eszközök között. A kisebb kamerakivágás jól hangzik, de ezek mellett reméljük, hogy kicsit azért fejlesztenek a TrueDepth kamerarendszeren úgyszintén.

Szerintetek mi fog megvalósulni az elemző által felvetett dolgok közül?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Yooozi - 2019.01.07. 12:48

    USB-C nem nagyon hoz lázba, a telót kizárólag vezeték nélkül töltöm és szinte már semmit se dugok rá, úgyhogy teljesen mindegy, hogy milyen a csatlakozója. Ujjlenyomatolvasó a kijelzőbe, jó nagy baromság, minek kellene a Face ID-t lecserélni, csak hogy megint valamiről lehessen beszélni. Nem igazán gondolom, hogy az XS-nél kellene bármi ami több vagy jobb, de persze a vélemény is olyan mint a segglyuk: mindenkinek van

Szólj hozzá Te is!