Beszállítók szerint mégsem annyira gázos az Apple helyzete, mint amiről pletykálnak

HusztiD 2019.01.02. 15:55 Apple 0 db 179

iphone-xs-vs-xr-800x700

Az utóbbi hetek folyamán lavinaként kezdett zuhanni az Apple részvényértéke. Ez részben azért is van, mivel a vállalat bejelentette, hogy többet nem osztja meg hivatalosan, hogy hány millió iPhone-t adnak egy negyedéves szinten. Ezt követően pedig jöttek a különféle pletykaáradatok, melyek szerint az almások már érzik a csökkenő eladásokat.

A Bloomberg beszámolója alapján az Apple két fő partnere, a Foxconn és a TSMC nagyon jól zárta a novembert. A Foxconnál 19,5 milliárd dolláros bevétel termett, míg a TSMC-nél 3,1 milliárdos. Ezek ugyan elmaradnak az októberi bevételektől, mikor a partnerek gőzerővel szerelték össze az aktuális iPhone modelleket, illetve gyártották le hozzá a komponenseket, de arányaiba véve koránt sem zuhantak úgy a bevételek, ahogyan azt a többi pletykaforrás állítja. A Foxconn esetében rekord hónapról beszélhetünk, ugyanis egyik év novemberében sem pörgött ilyen jól a biznisz, a januártól novemberig tartó időszakban pedig 16 százalékkal növelték a bevételeiket. Ezen teljesítmények alapján pedig még korai temetni az Apple eladásait.

Az Apple október eleje óta csökkenő tendenciát mutat, s az utóbbi hetek folyamán több, mint 25 százalékot vesztett értékéből.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!