Az Apple szerint nem probléma, ha eleve meghajlott iPad Prót vásárolsz

HusztiD 2018.12.20. 11:56 Apple, iPad, Kiemelt hírek 0 db 991

ipad-pro-bend

Az Apple nem olyan rég dobta piacra a 2018-as iPad Pro modelleket, s egyből kiderült, hogy van egy iszonyatosan súlyos mifenéjük, a bendgate. Aki korábban nézegette a különféle stresszteszt videókat, az láthatta, hogy hihetetlenül könnyen hajlik az új tablet.

Az almások ezúttal a Verge számára erősítettek meg egy nem túl jó dolgot. A kaliforniaiak tudják, hogy igazán hajlékony a 2018-as iPad Pro család, de szerintük ez nem baj. Mi több, még azt is elismerték, hogy eleve vannak olyan modellek, melyeket úgy csomagolnak ki a dobozából a felhasználók, hogy már akkor meg vannak hajolva. És mindez normális? Gyakorlatilag nem, de az Apple szerint igen.

A vállalat megerősítette, hogy a gyártási folyamatoknak köszönhetően eleve vannak olyan táblagépek, melyek hajlítva kerülnek becsomagolásra. Mindez azért nem gond szerintük, mivel a működésre nincs negatív hatással, illetve a teljesítményt egyáltalán nem befolyásolja. Az Apple szerint emiatt ez nem tekinthető hibának.

Természetesen a vállalat megerősítette, hogy a jogszabálynak megfelelő előírásoknak visszacserélik a tableteket, ha online rendelték az emberek, de az idő teltével ezen jelenség miatt nem fogják fogadni a cserére irányuló kérelmeket.

Kicsit kemény az Apple álláspontja. Nem elég, hogy eleve aranyáron kínálják a tabletet, de még könnyen meg is hajlik cserébe. Ezért minimum az lenne a korrekt hozzáállás, hogy a felhasználók kedvében járnak, illetve belátható időn belül kitalálnak rá valamilyen hosszabb távú megoldást.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!