Váltásra erőlteti felhasználóit az Apple

HusztiD 2018.12.12. 13:55 iPhone 0 db 409

DtxhzJuU0AASr4j-780x512

Eléggé érdekes dolgok történnek mostanság az Apple háza-táján, hiszen a vállalat nem olyan rég jelentette be, hogy ezentúl nem osztják meg a hivatalos eladási adataikat. Ezt követően megindult a vállalat részvényértékének a csökkenése, illetve egyre több olyan hírt kapunk, mely szerint nem igazán fogynak jól az új iPhone modellek.

Nem olyan rég arról számoltunk be, hogy erőteljesebb marketingbe kezd az Apple, s jelenleg úgy néz ki, hogy tartják magukat hozzá. Azon amerikai felhasználók, kik részt vesznek az iPhone Upgrade Programban, azok az Apple Store alkalmazáson belül kapnak különféle értesítéseket, hogy már kint vannak az új iPhone Xs és Xr modellek, s ideje lenne váltaniuk.

Természetesen egyből mondhatjuk, hogy nem szokatlan ez a jelenség, ugyanis aki részt vesz a programban, az évente cseréli a telefonját. Ettől függetlenül mégis érdekes jelenség az Apple-től, ugyanis korábban nem erőltették ennyire a készülékcserét. Hogy eme stratégiának köszönhetően hányan fognak pluszban cserélni, azt csak a következő pénzügyi konferencia teljesítményéből számolják ki az elemzők.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!