Évekig csúfolta az Apple-t a Samsung, végül ők is öngólt lőttek

HusztiD 2018.12.12. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 1 746

samsung-galaxy-a8s

Emlékszik még valaki a két évvel ezelőtti eseményre, mikor az Apple bemutatta az iPhone 7-et? Ugyebár ez volt az almások kínálatában az első olyan okostelefon, melyben kinyírták a jó öreg jack csatlakozót, s helyette csak egyetlen egy Lightning port volt rajta megtalálható. Mint tudjuk, ezt követően a Samsung erőteljesen kicsúfolta az Apple-t, melynek elég nagy visszhangot adtak.

A dél-koreaiak nem olyan régen bemutatták a legújabb középkategóriás okostelefonjukat, a Galaxy A8s-t, mely az első olyan modell a Samsung kínálatában, melyből kinyírták a jack csatlakozót. Hogy miért került sor erre, azt nem tudni, de feltehetően a koreaiak is belátták, hogy jobb lesz, ha ők is beállnak a sorba, s nem erőltetik a több évtizedes szabványt. Valószínűleg az ezt követően megjelenő Galaxy széria teljesen elköszön a jacktől, s helyette az USB C-t fogják alkalmazni, akárcsak a mostani modellben, az A8s-ben.

Lassan elérünk arra a szintre, hogy a Samsung saját magát fikázza ki, ugyanis az elmúlt hónapok folyamán indított ingenius videósorozata nem csak az Apple-re, hanem saját magukra is érvényes. Vagy lehet, hogy szeretnek néha öngólt is lőni a koreaiak?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!