Huawei Mate 20 Pro vs iPhone XS Max, avagy ismételten a fellegekbe beszélt a Huawei?

HusztiD 2018.12.11. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 2 260

maxresdefault

Most, hogy a Huawei is piacra dobta legújabb csúcskészülékét, a Mate 20 Prót, úgy a PhoneBuff csapata is elkészítette az idei év legutolsó összehasonlító videóját. Ha korábban figyeltétek a megmérettetéseket, akkor láthattátok, hogy az Apple aktuális csúcsmodellje, az iPhone Xs Max sorra verte riválisait, kezdve a Galaxy Note 9-től a Pixel 3-ig.

Tudjuk jól a Huawei-ről, hogy miképp csalnak a különféle teszteken, azonban nem olyan rég elárulták, hogy a Mate 20 Próban debütáló Kirin 980-as processzor egy abszolút gyilkos lesz, s megalázza az iPhone Xs-ben lévő A12 Bionic chipet. A mostani tesztben megmutatkozik, hogy melyik telefon mit bír, ugyanis a PhoneBuff csapata a szokásosnak mondható robotos, alkalmazásokat egymás után futtató módon mérte le a két készüléket.

Az első kör elején viszonylag nagy előnyre tett szert a Huawei, azonban az Apple egyhamar behozta, s sikerült a legelső kört 1 perc 47 másodperc alatt letudnia, míg a Huaweinek ugyanerre 5 másodperccel kellett több idő. A második kör izgalmasabb lehet, ugyanis ha azt nézzük, akkor a Mate 20 Próban kétszer annyi RAM található meg, mint az Xs-ben, azonban itt is az Apple hozta a jobb időt 35 másodperccel, melyre riválisa 48 másodperccel válaszolt.

Ahogyan a videóban elhangzik, az idei év abszolút győztese az iPhone Xs Max, hiszen riválisait sorra verte. Mi egyébként azt mondjuk, hogy válasszuk bármelyik telefont is, egyikkel sem járunk rosszul, ugyanis mára mindegyik szinte egyformán teljesít. Most is jól néznek ki az alábbi számok, melyeket az Apple csúcskészüléke produkált, azonban hétköznapi használat során olyan minimális különbségek tapasztalhatóak, melyet senki sem fog érezni.

Mit szóltok az eredményhez?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!