Az Epic Games törölte az Infinity Blade trilógiát az App Store-ból

HusztiD 2018.12.11. 13:55 App Store, Egyéb 0 db 377

infinity-blade-3-sale-01

Érdekes hírre ébredhettünk ma reggel, ugyanis a jól ismert Epic Games bejelentette, hogy törölte a sokunk által kedvelt és szeretett Infinity Blade trilógiát az App Store-ból. A hivatalos információk szerint a fejlesztőcsapat számára nehézzé vált a support támogatása az alkalmazásokhoz, s nem tudták hozni az általuk elvárt szintet, mely megfelelne standardjaiknak, emiatt döntöttek úgy, hogy inkább törlik.

A jó hír, hogy aki korábban megvásárolta a játékokat, azok továbbra is tölthetik az App Store-ból azzal a felhasználói fiókkal, melyről a vásárlás történt. Azt nem tudni, hogy ebben a formában még meddig lesz elérhető, így aki nosztalgiázna, annak érdemes lesz mihamarabb letöltenie. Akinek viszont eddig kimaradt volna, az már nem fogja tudni hivatalosan beszerezni a játékokat.

A sorozat első része 2010 decemberében debütált, míg a második a következő év novemberében, s a záró részre egészen 2013 szeptemberéig kellett várni a felhasználóknak. Az Infinity Blade játékok a maguk idejében igazán kiemelkedőnek számítottak, hiszen már az iPhone 4-re közel konzol minőségű grafikát és látványvilágot hoztak el.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!