Apple Pencil vs Apple Pencil 2 – avagy mik a főbb különbségek?

HusztiD 2018.12.10. 15:55 iPad, Videók 0 db 5 859

maxresdefault

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple sokáig ellenezte a stylust a termékeihez, s még anno, az eredeti iPhone bemutatóján maga Steve Jobs mondta el, hogy az ujjaink a legalkalmasabbak a kontaktra. Teltek az évek, az Apple bemutatta az iPad Prót, mellyel a professzionális felhasználókat célozták meg, majd vele együtt jött az Apple Pencil egyaránt.

Évekkel később, a 2018-as iPad Pro modellek bemutatásakor rántotta le a leplet a kaliforniai vállalat a második generációs ceruzáról. A MacRumors az alábbi videóban foglalja össze, hogy milyen különbségek mutatkoznak, illetve tapasztalhatóak. Ha a külsőséget nézzük, akkor az új ceruza egy kicsivel kisebb, matt felületet kapott, míg az előző generációs testvére fényesebb.

Ahogyan a videóban is elhangzik, az első generációs ceruza töltését eléggé érdekes módon oldotta meg az Apple, az új ceruzát pedig sokkal könnyebben tudjuk tölteni, illetve hordozni. Végül mint kiderült, átlagfelhasználók számára különbség nem igazán fog mutatkozni, ugyanis a második generációs Pencil nem annyival jobb, mint elődje, viszont egy kicsivel drágább árat szabott neki az Apple.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!