Több, mint 700 kínai alkalmazást takarított ki az Apple az App Store-ból

HusztiD 2018.12.05. 13:55 App Store, Egyéb 0 db 175

ios-11-app-store

A Telegraph beszámolója szerint hatalmas nagytakarításba kezdtek az almások, ugyanis az elmúlt hét folyamán több, mint 700 gyanús alkalmazást töröltek a kínai App Store-ból, melyre természetesen a fejlesztők egyből felkapták a fejüket. Nem ez az első, illetve nem is ez az utolsó alkalom, hogy ilyen történik.

A múltban számos hasonló példa volt, ugyanis az Apple nagyon szigorúan fogja a fejlesztőket. Ez azt jelenti, hogy nem adhatnak ki mindenféle alkalmazást az iOS készülékekre, hiszen meg kell felelniük az almások előírásainak, kik ezzel szűrik ki, hogy valóban egy hasznos, értelmes alkalmazásról van-e szó, illetve csak egy adatgyűjtő kémprogramot szeretnének kiadni az App Store-ban.

Ugyan nem hangzik jól, ez a több, mint 700 darabszámos törlés, de ha azt nézzük, akkor ennyivel is tisztább lett a digitális áruház, s ez különbözteti meg az App Store-t a Google Play-től, ugyanis a konkurens rendszerén sokkal könnyebben engedélyeznek bármilyen alkalmazást, így ott a különféle adathalász appok is bekeverhetnek.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!