Kuo: az Apple teljesen újragondolja az AirPods-ot

HusztiD 2018.12.04. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 204

airpods1

Jól ismert elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, ki ezúttal az Apple vezeték nélküli füleséről, az AirPods-ról elmélkedett kicsit. Amennyiben igazak lesznek a szakember jóslatai, akkor az almások a következő év első negyedévében adják ki a következő modellt.

Érdekesség, hogy amit hónapokon belül piacra dobnak, az szinte ugyanaz lesz, mint ami jelenleg megtalálható a vállalat kínálatában, csupán annyi különbséggel, hogy ez immáron képes lesz a vezeték nélküli töltésre. Ugyan az AirPower töltőpadról nem beszélt Kuo, de reméljük, hogy egyszerre érkezik a két termék, ugyanis Tim és csapata eme két terméket a tavalyi iPhone X eventen mutatta be. Ami viszont jobb hír, hogy 2020 elején egy teljesen új AirPods fülest adhat ki a kaliforniai vállalat, amely teljesen új formatervet kap.

Kuo szerint az Apple 2017 végéig 16 millió AirPods-ot adott el, de 2021-re átléphetik a 100 milliós határt. A szakember szerint ez lehet az almások következő olyan populáris kiegészítője, mely igazán nagy népszerűségnek örvendhet a felhasználók körében.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!