Óránként közel 6 ezer okostelefon kijelzőt törnek be az emberek

HusztiD 2018.12.03. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 144

iphone-screen

Nagyon érdekes statisztikával állt elő a biztosításokért felelős SquareTrade, kik megosztottak némi érdekességet, hogy összesen hány millió kijelzőt törnek be évente az emberek. Mielőtt belemennénk a statisztikába, fontos tudni, hogy ezen adatok csak az Észak-Amerikai felhasználókat veszik figyelembe, de a számok még így is magukért beszélnek.

Évről évre növekednek a számok, hiszen egyre többen okoznak kárt okostelefonjaikban, illetve az átlagos javítási költségek is egyre szebben tornásszák fel magukat. Ha az éves szintet nézzük, akkor legutóbb 50 millió kijelzőt törtek be a felhasználók, míg 3,4 milliárd dollárt hagytak ott ezek szervizelésére. Ha tovább bontjuk a statisztikát, akkor ez 5 761 törött kijelzőt jelent óránként.

A számok kimutatták, hogy az emberek 50 százaléka becsli alá a javítási költségeket, míg a felhasználók 65 százaléka inkább képes egy törött kijelzős telefonnal tovább élni, minthogy elvigye szervizbe, de ha ezt is tovább boncolgatjuk, akkor ezen emberek 59 százaléka vásárol egy új telefont, minthogy kicseréltesse a kijelzőt.

Nálatok mi a helyzet? Törtétek már be szeretett telefonjaitok kijelzőjét egy véletlen ejtés miatt?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!