Előzetes adatok alapján bitang lesz a Galaxy S10, de nem biztos, hogy lenyomja az iPhone Xs-t

HusztiD 2018.11.29. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 309

galaxy-s10-concept-1

Aki kicsit jártasabb a tech világban, az tudja jól, hogy a Samsung minden év február-márciusa környékén mutatja be az aktuális évi csúcsmodelljeit. A koreai vállalat bő három hónap múlva rántja le a leplet a Galaxy S10 modelljeiről, azonban már most kiszivárogtak előzetes információk arról, hogy miképp teljesíthet a telefon.

Az AnTuTu adatbázisában feltűnt az Exynos 9820-es chip, mely elviekben a koreaiak következő csúcsmodelljét hajtja, s magára a telefonra SM-G975F-ként hivatkoztak. Amennyiben hitelesek a bent lévő eredmények, akkor az AnTuTu alapján 325 ezer ponton zárt a még be nem jelentett telefon, amely maga mögött hagyja a Huawei Mate 20 Prót, ami csak 309 ezer pontot produkált. Ha az Apple termékeihez hasonlítjuk, akkor azok nyomába sem ér, ugyanis az iPhone Xs 358 ezer ponton, míg az új Pad Pro 566 ezren teljesített.

Elviekben a Galaxy S10-ben az Exynos 9820 chip mellet 6GB RAM-ot találhatunk meg, a kijelző felbontása pedig 2 280 x 1 080-as lesz. Több modellt jelenthet be a Samsung, így nem kizárt, hogy az a bizonyos 6GB RAM az alap, s lesz akár olyan modell, melyben 8GB kap helyet.

Ne feledjük, ezek csak előzetes számok. Hogy valóban hasonlóképp produkál-e a csúcsmodell, az még a jövő titka. Elsőnek várjuk meg a bejelentését, majd megjelenését, s akkor úgyis megérkeznek a különféle tesztek, melyekből kiderül, hogy a mindennapi megpróbáltatások alatt gyorsabb, avagy lassabb-e a Galaxy S10, mint a piacon lévő társai.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!