Strukturális művészeti díjat zsebelt be a Steve Jobs előadóterem

HusztiD 2018.11.28. 11:56 Apple, Steve Jobs 0 db 17

Steve-Jobs-Theater-awards

Az Apple újabb díjat zsebelt be magának, ugyanis a The Institute of Structural Engineers idén az új főhadiszálláson lévő Steve Jobs előadótermet választotta ki a strukturális művészeti díjazottjaként. A szakemberek a nyertes kiválasztásakor öt szempontot vettek figyelembe: minőség; kreativitás és innováció; elegancia és részletesség; fenntarthatóság és érték.

Az Apple Parkon belül található építményt abból a célból építették a kaliforniaiak, hogy itt rendezzék meg a jövőbeli bemutatókat. A nagyközönség először tavaly szeptemberben, az iPhone X bemutatóján csodálhatta meg a kisebb monstrumot. A Steve Jobs előadóterem egy hatalmas, 80 tonnás szénszálas tetővel rendelkezik, oldalait üvegpanelek veszik körbe. Magához az előadóteremhez egy lépcső vezet a föld alá, ahol összesen ezer ember számára található meg ülőhely.

A szakembereknek nagyon tetszett az a letisztultság, ami az előadótermet veszi körül. Tiszta üvegpanelekből áll az épület oldala, sehol sincs egy oszlopra szükség a gigantikus szénszáltető miatt, ugyanakkor nagyon ügyesen oldották meg a szellőzést, illetve magát, a biztonsági rendszert. A hozzáértők szerint a Steve Jobs előadóterem teljesen kimagaslik az átlagos építmények közül.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!