Kis időre, de visszaszerezte rég elvesztett trónját a Microsoft

HusztiD 2018.11.27. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 186

microsoftapple

Az Apple és a Microsoft ős-riválisai egymásnak, kezdetek óta megy a versengés a két vállalat között. A Microsoft korábban hatalmas népszerűségre tett szert, s hosszas éveken át vezette a csatát, azonban az Apple 2010 derekán megelőzte a redmondiakat, ugyanis az első iPhone modellek sikere után az almások értéke ekkor kezdett el látványosan megindulni az egekbe.

Jelenleg úgy tűnik, hogy nyolc évig tarthatott mindez, ugyanis a tagnapi nap folyamán fordult a helyzet: a Microsoft értékesebb volt, mint az Apple. Ez egyrészről nem csoda, hiszen az elmúlt hetek folyamán mélyrepülésbe kezdett az Apple. Hiába ért nyáron többet, mint egybillió dollár a kaliforniai vállalat, tegnapra megtörtént a csoda, ugyanis az Apple értéke 812 milliárd dollárra esett, míg a Microsoft 817-en tartotta magát. Érdekesség, hogy a napi zárásra sikerült ismételten feltornásznia magát az AAPL-nek, így nap végére 828 milliárddal zártak, amivel visszaszerezték a vezetést.

Az elmúlt hetekben jóformán csak arról olvashatunk, hogy miképp alakul az Apple értéke. Jelenleg esélyes lehet, hogy a Microsoft akár hosszabb távon is befoghatja az Apple-t, s egyelőre a szakértők sem tudják pontosan megjósolni, hogy mire számíthatunk. Mindenesetre érdemes lesz kivárni az elkövetkezendő hetek történéseit, s megnézni, hogy mi lesz hosszabb távon.

Szerintetek hol fog az AAPL csökkenése tetőzni? A visszaesésnek köszönhetően szerintetek várható-e, hogy a későbbiek folyamán jobban odafigyeljenek a felhasználókra, s ne aranyáron adják termékeiket, mint az utóbbi évek folyamán?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pool - 2018.11.28. 00:16

    Akkora bunkó cég h szerintem már réges rég leszarják a felhasználót. Csak a profit a lényeg. Ócska instabil szoftverek, méregdrága tartozék és szervízárak, kevésbé megbízható eszközök, stb stb… Ha felébrednek az emberek és aztmondják elég akkor könnyen széteshet még egy ekkora birodalom is. Pl: ha minden Ország perelne a lassítás miatt mint az Olaszok? Hamar kifogynának a tartalékok. És az a baj h jogos is lenne. Szóval ennyit a felhasználókról.

Szólj hozzá Te is!