Bajban a Foxconn?

HusztiD 2018.11.27. 11:56 Egyéb 2 hozzászólás 169

foxconn

Ha az Apple beszállítóiról beszélünk, akkor közülük a Foxconn a legismertebb, kik leginkább az iPhone modellek gyártásáért és összeszereléséért a felelősek. Mondhatni töménytelen megrendelést kapnak a kaliforniaiaktól, s pörög a biznisz, azonban a Bloomberg legújabb értesülései szerint koránt sem biztos, hogy annyira fényes a helyzet, mint ahogyan látszik.

A vállalat egy belső értesítőben jegyezte meg munkavállalói számára, hogy a következő év folyamán 2,9 milliárd dollárnyi költségcsökkentést terveznek. Sajnos rövid volt a kiadott értesítő, így ennél pontosabb dolgokról nem tudni. Hogy miként terveznek ilyen összegű csökkentést, azt nem részletezték. Hogy leépítés lesz-e, az sem, de feltehetően inkább az automatizált, robotmunkára fognak inkább ráállni, hogy minél több nyereségük maradjon.

Mindeközben az Apple tovább alkudozik, hiszen számukra is cél, hogy minél kedvezőbb áron gyártsák le az adott iPhone modelleket, hogy végül minél több nyereségük legyen rajta.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Pool - 2018.11.28. 00:09

    Szomorú h minenhol űl egy okos aki kitalálja hogyan lehet még faragni kicsit azokon akik épp termelnek. Ami működik azt tegyük szarabbá mert fő a profit. A végén felhígúl a minőség, de semmi se számít. Csak a profit. Mindig így kezdődnek a gondok. Mondjuk gondolom sem az apple sem a foxcon nemkeres rosszúl ezen a bizniszen, szóval nemnagyon értem miért nemelég a sok és miért kell még sok sok. Úgy h annak a kisember issza a levét. Olcsóbban, mégtöbbet. Modern kizsákmányolás gusztusosan tálalva. Remélem h a Nokia sorsára jut az Apple.

  2. damak - 2018.11.28. 21:16

    Nekem is ez a meglatasom

Szólj hozzá Te is!