Megbukott az iPhone Xs, Xr és az iPad Pro?; kell-e nekünk hajtogathatós okostelefon? – mi történt a héten?

HusztiD 2018.11.24. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 1 db 617

Véget ért egy újabb hét, s lassan december is kezdetét veszi. Az elmúlt napok folyamán számos érdekes hírünk volt, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

iphonexraustinmann

Stresszteszt: hihetetlenül könnyen hajlik az új iPad Pro

Ahogy kijön egy-egy új tech termék, a különböző YouTube-erek úgy csapnak le szinte azonnal rájuk. Közülük az egyik legismertebb Jerry, kinek szokása, hogy alapos stresszteszt alá veti az új készülékeket. Mivel nem olyan rég jelent meg a 2018-as iPad Pro, ezért főhősünk a szokásos megmérettetéseknek vetette alá, ahol mondhatni, csúnyán elvérzett az almások üdvöskéje.

ipad-pro-bend

Bővebben itt.

Feláldoznád az iPhone vékonyságát az alábbi három extra funkcióért cserébe?

A Macworld-től Jason Cross nem olyan régen egy nagyon érdekes felvetéssel állt elő, mely igazán extrémnek számít, illetve valószínűleg semmi sem lesz belőle. Mindenesetre érdemes elgondolkodni az alábbi felvetésen, hogy némi extra funkcióért cserébe ti beáldoznátok-e az iPhone vékonyságát.

iphonexsdesign-1

Bővebben itt.

6 érv az iPhone Xr mellett, avagy miért válasszam az iPhone Xs helyett?

Az Apple két hónappal ezelőtt mutatta be aktuális csúcsmodelljeit, az iPhone Xs szériát, ám az elmúlt évektől eltérően, ezúttal egy olcsóbb alternatíváról is lerántották a leplet. Sajnos a kaliforniaiak ezúttal túllőttek az árazáson, hiszen ha a magyar árakat nézzük, akkor az alap iPhone Xs 400 ezer forinttól kezdődik, míg az iPhone Xr-t 100 ezerrel olcsóbban hozhatjuk ki. Nem kis különbségről beszélünk, így összeszedtünk pár érvet az iPhone Xr mellett, hátha valaki még mindig azon dacolna, hogy melyik telefonra érdemes lecsapnia.

iphonexr

Bővebben itt.

Wozniak: ha Steve Jobs élne, elégedett lenne a mai Apple-lel

Az utóbbi időszakban nem igazán volt beszédes az Apple jól ismert társalapítója, Steve Wozniak. Woz korábban megannyi interjút adott, ahol mindig kifejtette az aktuális véleményét arról, hogy miképp alakul egykori gyermeke, az Apple. Ezúttal a CNBC-nek sikerült elkapnia a gurut, kik számára több témában nyilatkozott.

woz

Bővebben itt.

Vajon tényleg szüksége lesz a felhasználóknak az aranyáron kapható hajtogathatós okostelefonokra?

Tudjuk nagyon jól, hogy az elmúlt napok folyamán mutatta be a Samsung a legelső hajtogathatós okostelefonját, azonban nem sokakat csigázott fel a történet. Mondjuk egyelőre azt sem érdemes kijelenteni, hogy bemutatták volna, ugyanis csak megvillantották a koreaiak, hogy mit várhatunk tőlük a jövőben.

samsung

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk, hogy a legújabb felmérések szerint az Apple üzletei a legzöldebbek, majd jött egy kis sértődés is Mark Zuckerberg részéről, ki megorrolt Tim Cook kijelentéseire. Az almások nem olyan rég bemutatták, hogy mennyire nagyszerű képeket készíthetünk egy iPhone Xr által, illetve jött az újabb szóbeszéd, mely szerint a filmgyártásba is belekóstol a kaliforniai vállalat.

1518084713

A hét második felében megkaptuk az idei év leghangulatosabb animációs filmjét az Apple-től, majd új szóbeszédek voltak arról, hogy összesen 6 kamerát kap a tavasszal érkező Galaxy S10. Mint kiderült, összesen 102 mágnest rejt magában az iPad Pro, s egy könnyed trükkel mi is elővarázsolhatjuk őket, majd jött a hír, mely szerint újraindítja az iPhone X gyártását az Apple.

Ezek voltak a negyvenhetedik hét legérdekesebb hírei. A következő napokban biztos lesznek érdekes híreink, már csak a fekete péntek miatt is, ugyanis ekkor mindig jön egy-két érdekes statisztika arról, hogy miképp pörögtek az Apple termékei.

Jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2018.11.26. 03:59

    Kell vagy nem,a hajtogatós jön mindegyik konkurenstöl annyira nem ütös mind amennyire érdekes !!

Szólj hozzá Te is!