Most érdemes AAPL-be fektetni?

HusztiD 2018.11.23. 12:55 Apple 1 db 160

Tim-Cook-Money-780x536

Az elmúlt napok folyamán már beszámoltunk arról, hogy több, mint 190 milliárd dollárt csökkent az Apple értéke az elmúlt időszakban. Nem csoda, hiszen a vállalat a 2018 Q4-es pénzügyi konferencián jelentette be, hogy innentől kezdve nem osztják meg, hogy hivatalosan hány millió iPhone-t, iPad-et vagy Mac-et adnak el.

Az utóbbi bő két hétben több, mint 17 százalékot esett vissza az AAPL értéke. Az eddigi csúcsot nem olyan rég, nyár végén érték el az almások, s sikerült 222 dollár fölé feltornászniuk a részvényértéket, amivel jóval egybillió dolláros érték felett voltak, azonban mostanra már jóval 190 dollár alá estek. Természetesen nem tudni, hogy meddig tart még a csökkenés, de jelenleg az elemzők egy bizonyos része állítja azt, hogy most lehet a legjobb alkalom AAPL-t vásárolni, ugyanis hamarosan újabb emelkedés várható.

Természetesen lehetetlen tudni, hogy hogyan alakulnak a jövőben a dolgok, hiszen minden kihatással van a vállalat részvényére. Érdemes azért megjegyezni, hogy egy évvel ezelőtt 170 dolláron állt az AAPL, s ha azt nézzük, akkor most nem állnak messze eme értéktől. Hogy mikor sikerül nagyobb mértékben újra feltornászniuk, az erősen kétes, viszont nem kizárt, hogy igaza lehet az elemzőknek, mely szerint most lehet érdemes lecsapni az AAPL-re.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.11.24. 10:56

    Sztem apple részvényt venni még mindig jó befektetés. Az, hogy kevesebb készüléket annak el kit érdekel a mindent mindenkinél jobban tudò stasztikus vagy közgazdász megmondòembereken kívül, ha a nyereség egyre több így is…. Ez a végső cél végül is ez nem?

Szólj hozzá Te is!