Black Friday: ütős akciókkal vár az iKiegészítők.hu

HusztiD 2018.11.23. 08:55 Ajánló, Kiemelt hírek Black Friday: ütős akciókkal vár az iKiegészítők.hu bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 597

iki-blackfriday-2018

iPhone, iPad, Apple Watch, esetleg Mac kiegészítőt keresel? Esetleg karácsonyi ajándékok után kajtatsz szeretteidnek, de még nem tudod mire csapj le? Az idei év egyik legjobban várt napján, fekete pénteken új, kihagyhatatlan akciókkal vár rátok az iKiegészítők.hu!

A fekete pénteki akció berkein belül, a mai nap folyamán megrendelt termékekhez értékhatártól függetlenül, ingyenes kiszállítással ajándékoz meg az iKiegészítők csapata. Ezen felül külön kategóriába szedve találhatjátok meg az aktuálisan leértékelt kiegészítőket, melyeken akár 50 százalékot takaríthattok meg. Amennyiben minimum két terméket rendeltek, akkor a “BF2018” kuponkód felhasználásával 50 százalékos árengedményt kaptok bármilyen xPRO fóliára.

iki-blackfriday-2018-oldal

Mire vártok tehát? Irány az iKiegészítők.hu, hiszen az akció kizárólag a mai nap folyamán, az éjfélig leadott megrendelésekre vonatkozik!

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!