Hamarabb hozza el az Intel az 5G-t, mint ahogyan azt eredetileg tervezték

HusztiD 2018.11.21. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 103

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pont a napokban számoltunk be azzal kapcsolatosan, hogy ha minden jól megy, akkor két év múlva érkezik meg az első 5G képes iPhone. Most egy új közleményt adott ki a gyártó, részletezték kicsit az új chipet, illetve közölték a hírt, mely alapján egy kicsivel hamarabb érkezik, mint eredetileg tervezték.

Az első 5G modem az XMM 8160 lesz, s ha minden a tervezett kerékvágás szerint alakul, akkor hamarosan tömeggyártás alá helyezik. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb okostelefon gyártók az elkövetkezendő hónapok folyamán gőzerővel tesztelhetik, s akár 2019 második felétől megérkezhetnek az első olyan telefonok, melyekben ez a chip lesz megtalálható.

Mivel a 8160 még csak az első generációs chip lesz, így a pletykák szerint az Apple megvárhatja a következő verziót, a 8161-et, mely egy évvel később, 2020 folyamán fog a boltok polcaira kerülni. Bár eme utóbbi állítást még ne vegyük készpénznek, hiszen addig még sok minden történhet.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!