Feláldoznád az iPhone vékonyságát az alábbi három extra funkcióért cserébe?

HusztiD 2018.11.21. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 1 090

iphonexsdesign-1

A Macworld-től Jason Cross nem olyan régen egy nagyon érdekes felvetéssel állt elő, mely igazán extrémnek számít, illetve valószínűleg semmi sem lesz belőle. Mindenesetre érdemes elgondolkodni az alábbi felvetésen, hogy némi extra funkcióért cserébe ti beáldoznátok-e az iPhone vékonyságát.

Aki nyomon követte eddig az iPhone pályafutását, az tudhatja jól, hogy egy időben az Apple mindig arra ment, hogy minél vékonyabb telefonokat gyártson. Ez természetesen nem hangzik rosszul, de cserébe számos hasznosabb dolgot kellett feláldoznunk nekünk, felhasználóknak.

Cross szerint ha az Apple a jövőre érkező iPhone modelleknél vékonyítás helyett inkább vastagítana, akkor három legyet üthetne egy csapásra:

  • eltűnne a kamerakivágás, ergo ezentúl nem lógna ki a telefon hátlapjából semmi
  • megnövelhetnék a telefon akkumulátor kapacitását
  • végre-valahára USB C-re cserélhetné a Lightning portot az Apple

Érdekes felvetések ezek, s nyilván érdekesebb lenne a felállás, ha az almások jövőre vastagítanának. Nyilván nem kell annyira nagy növekedésre sem számítani, ugyanis az iPhone Xr-hez mérve elég lenne, ha csak fél milliméterrel növelné méreteit az Apple, ergo az új telefon vastagsága 8,7 mm-es lenne.

Kérdés adott: ti jobban örülnétek neki, ha egy fél mm-el vastagabb telefont dobna piacra az Apple úgy, hogy közben az említett három funkciót kapnánk cserébe?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Éliás Zsolt András - 2018.11.21. 18:22

    Legyen 1 mm-el vastagabb, de jack-es!

  2. Stirlic - 2018.11.21. 19:03

    Egyértelműen igen!

  3. Xcv - 2018.11.21. 19:40

    Engem speciel nem erdekel, h kilog a kamera, a tok miatt ugyis elveszik az az 1 mm, usb c lehet jo lenne, lehet nem, nagyobb akksi mindig jol jon, bar az uj modelleke mar jol birja! Akinek meg jackport kell vegyen mp3 lejatszot, pont olyan elavult mint a jack ;)

  4. Peti - 2018.11.22. 08:18

    Az XR is tul vastag. Ahoz képest még fél mm szerintem durván nézne ki.

  5. tujunga - 2018.11.22. 16:31

    Szeretném azt a telefont, aminek vastagsága a 4S -é, nagysága meg nem nagyobb 5″-nál (elnézést, de engem zavar, nehéz egy táblával -akkorinkább iPad) t.

Szólj hozzá Te is!