5G támogatással és 6 kamerával érkezik a Galaxy S10

HusztiD 2018.11.21. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 658

samsung-galaxy-s9-780x501

A legújabb híresztelések alapján alaposan fel kell kötnie azt a bizonyos gatyát az Apple-nek, hiszen tavasszal nagyot villant a Samsung. Legalábbis erre enged következtetni a Wall Street Journal, kik számára meg nem nevezett források erősítették meg, hogy a soron következő modellre Beyond kódnéven hivatkozik a koreai vállalat.

Amennyiben igazak a mostani szóbeszédek, akkor a Samsung ismételten lemásolja az Apple-t, hiszen tavasszal nem 2, hanem összesen 3 modellt dob piacra. Ebből a legnagyobb az egy 6,7 colos monstrum lesz, mely a Beyond X kódnevet viseli. Pontos specifikációkat egyelőre nem osztottak meg az informátorok, de lesz egy belépőszintű modell, akárcsak az Apple-nél az iPhone Xr, amit két high-end követ, melyekben megtalálható lesz a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, valamint az 5G chip.

A másik legnagyobb újdonság pedig nem más, minthogy 6 db kamerát kap a csúcsmodell: a két előlapi szenzor mellett a hátoldalon összesen négyet találhatunk meg. Ezekről sem  tudni pontosabb specifikációkat, azonban feltehetően megnövelt zoomolási, jobb AR és portré módok fogják kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. A mostani infók azért érdekesek, mert ha visszagondolunk akkor a Samsung kicsit későn lépett be a dupla kamerás mobilok piacára, most pedig már egyből négyről szólnak a hírek.

A Samsung várhatóan a februárban megrendezésre kerülő 2019-es Mobile World Congress berkein belül mutatja be a következő évi csúcsmodelljét. Kíváncsian várjuk, hogy mit villantanak ezúttal a koreaiak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.11.24. 11:16

    A mennyiségnél néha sokkal fontosabb lenne a minőség…. Ezt sok gyártó megtanulhatná már végre…. Főleg a Samsung galaxy az a7-es szériával..3kamera de hulladék képek….. Az iPhone X 1 éves kamerája még mindig kenterbe veri az összes gyártó 2-4kamerás rendszereit. Az új iPhone Xs-ről pedig nem is beszélek… Nincs ezer féle beállítási lehetőség mégis kategòriákkal húz el a sorba mindenki előtt a színhűségével és minőségével.

Szólj hozzá Te is!