Ki az abszolút troll? Aki egy fürdőkádnyi érmével fizet egy iPhone Xs-ért!

HusztiD 2018.11.16. 15:55 iPhone 2 hozzászólás 1 723

iPhoneBoughtWithCoins001-780x585

Nagyon érdekes trollkodásnak lehettek szemtanúi az elmúlt napok folyamán az orosz re:Store alkalmazottai, ugyanis egy felhasználó úgy gondolta, hogy megvicceli kicsit őket. Mint tudjuk, az Apple készülékei egyáltalán nem olcsóak – főleg akkor, ha a mostani felhozatalt nézzük – így sokszor úgy tűnhet, mintha egy örökkévalóságig gyűjtögetnénk rá. Mondjuk ez ú talán akkor igaz, ha folyamatosan gyűjtögeted az aprópénzt abban reménykedve, hogy egy szép napon kijön belőle az Apple aktuális csúcsmodellje.

A PhoneArena beszámolója szerint egy orosz felhasználó látogatott el az egyik helyi hivatalos Apple viszonteladói üzletbe, ahol barátai által egy fürdőkádnyi érmével állítottak be. A kádban 100 ezer orosz rubel volt, amiért cserében egy 256 GB-os iPhone Xs-t hozott ki a  férfi. A hírek alapján ugyan megkapta telefonját a felhasználó, azonban a bolt alkalmazottai eléggé feszült állapotban voltak az eset kapcsán, mire kiszámolták, hogy mennyi az annyi.

Szerintetek mennyire volt troll az orosz úriember?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. g - 2018.11.16. 19:37

    Á abszolút, én is gyűjtők iPhone-ra, minden nap be dobok 5 forintot a perselybe.
    Remélem 246 év múlva meg lesz a teló ára.

  2. Pool - 2018.11.16. 22:28

    Azthiszem a toleráns magyarok ki is tessékelnének a boltból. :)) de mókás lenne. Ha van valaki aki extra perverz és szerez egy kád aprót, szivesen elkisérem.

Szólj hozzá Te is!