Egyre többet nézzük okostelefonjaink kijelzőit

HusztiD 2018.11.16. 12:55 iPhone 0 db 80

27552-41343-iphone-xs-leaked-2-l

Megszokhattuk, hogy mindig készül egy-egy érdekes felmérés a mindennapi dolgokkal kapcsolatosan. Ezúttal a Deloitte készített egy új kimutatást, melyből nagyon érdekes dolgok derültek ki. Például az, hogy egy átlagos amerikai felhasználó napi szinten 52X tekint okostelefonjára, míg előző évben ugyanez az arány 47 alkalom volt.

Természetesen tudják ezt az emberek, hogy manapság az okostelefonjaik körül forog a világ, s a 18 és 34 éves korosztályba tartozó válaszadók ezt elismerték. Mi több, az összesített válaszadók 63 százaléka nyilatkozta, hogy megpróbálnak odafigyelni, s csökkenteni az időt, melyet az okostelefonjaik kijelzőinek a bámulásával töltenek – amire a Deloitte jelenlegi statisztikája természetesen rácáfol.

További érdekesség, hogy immáron az amerikaiak 14 százaléka rendelkezik egy okosórával, míg az előző évhez képest 11 százalékkal nőtt a virtuális asszisztensek népszerűsége. Az okoshangszóróval rendelkező felhasználói bázis majdnem megduplázódott, ugyanis míg tavaly az amerikaiak 12 százaléka rendelkezett eggyel, addig most már egyötödük. Végül az utolsó érdekesség, hogy eddig az amerikai emberek 62 százaléka birtokolt egy tabletet, azonban mostanra eme arány 57 százalékra esett vissza.

Nálatok mi a helyzet? Ti megpróbáltok mindig odafigyelni, hogy minél kevesebb időt töltsetek el az okostelefonjaitok előtt?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!