Hatalmas fellendülés előtt áll az Apple Watch biznisz

HusztiD 2018.11.15. 11:56 Apple Watch 0 db 216

apple-watch-series-4-trio

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple valamilyen okból kifolyólag sosem osztja meg, hogy hogyan alakultak az Apple Watch eladások. Ebből kifolyólag folyamatosan csak a különféle elemzésekről olvashatunk, hogy a szakértők szerint hogyan teljesítettek az okosórák. Ezúttal az UBS elemzői árulták el, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő évben.

Amennyiben helyesek a hozzáértők számításai, akkor az almások az idei év végéig 24 millió okosórát értékesítenek, melyben a Series 0-tól 4-ig minden modell megtalálható. A szakik szerint az elkövetkezendő időben tovább nő a piac, így az Apple előtt 40 százalékos növekedés áll, s amennyiben ezen számítások helyesek lesznek, akkor a következő évben 33 millió okosórát értékesítenek világszerte.

Szép számok ezek, azonban ha a bevételeket nézzük, akkor kicsit elenyésznek. Az UBS szerint az Apple Watch eladások a jövő évi teljes bevétel mindösszesen 5 százalékát fogják kitenni. Érdekesség, de ez nagyjából olyan arány, mintha 15 millióval több iPhone-t adna el a kaliforniai vállalat.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!