Súlyos milliárdokat kaszál 2020-tól az App Store hirdetéseivel az Apple

HusztiD 2018.11.12. 11:56 App Store, Apple, Egyéb 0 db 96

ios-11-app-store

Mint tudjuk, jövő hét csütörtök este tartja meg aktuális pénzügyi konferenciáját az Apple, ahol pont arról számolnak be, hogy hogyan teljesítettek a legutóbbi negyedévben. A Bernstein elemzője, Toni Sacconaghi úgy számolt, hogy az almások jelenleg 500 millió dollár bevételt generálnak az App Store ads felületeiből.

Nem kis szám ez, azonban ha helyesek az elemző számításai, akkor 2020-ra 2 milliárd dollárra duzzadhat eme érték. Nem megalapozatlan a szakember számítása, hiszen az utóbbi időben növekvő tendenciát mutatnak az olyan szolgáltatásokból származó bevételek, mint az App Store, iCloud, vagy az Apple Music. Az App Store ads keresője úgy működik, hogyha beírunk egy keresendő szót, vagy kifejezést, akkor az kiad egy promotált találatot, amiért az Apple pénzt kap az adott fejlesztőtől. Hasonló ez ahhoz, amit a Google és az Amazon csinál saját felületein.

Természetesen kicsit még messze van 2020, de kíváncsiak vagyunk, hogy miképp alakulnak az Apple szolgáltatásai, ugyanis jelenleg eléggé kecsegtető számokat produkálnak velük.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!