Ingyenes iPhone X kijelző modul cserét hirdetett az Apple

HusztiD 2018.11.12. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 1 924

1518084713

Kicsivel több, mint egy éve dobta piacra az Apple az iPhone X-et, azonban most, szűk 12 hónappal később hirdetnek új programot. A napok folyamán az almások egy hivatalos közleményt adtak ki, mely szerint új, viszonylag apró problémák állhatnak fenn a tavalyi csúcsmodellel, így ingyenesen cserélik a komponenst annak, ki jogosult rá.

Az Apple ugyan nem részletezte, hogy mennyi készüléket érinthet a probléma, de vannak olyan iPhone X modellek, ahol a kijelzők nem működnek megfelelően. Ha valaki olyat tapasztalna, hogy bizonyos esetekben veszi a kijelző az érintést, illetve ha van olyan, mikor magától életre kel a kijelző, akkor már jogosult az ingyenes kijelző modul cserére.

A jelenlegi közleményből ugyan pontosabb infók nem derültek ki, de elviekben van egy olyan komponens a kijelzőben, mely hajlamos a meghibásodásra, s az előbb említett rendellenességeket csinálja. A jó hír, hogy az Apple három éven át vállal ezen fennálló problémára garanciát.

Aki tehát hasonlókat tapasztalna, annak érdemes lesz ellátogatnia az Apple honlapjára, bejelentkeznie, majd felkeresnie a hivatalos partnert. Akinek bármilyen egyéb kérdése merülne fel az esettel kapcsolatosan, az mindenféleképpen keresse fel az Apple Support-ot.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Boncznè Turi Mònika - 2018.12.31. 08:59

    Nagyon tetszik remèlem meg lesz

  2. Boncznè Turi Mònika - 2018.12.31. 09:01

    Nagyon tetszik es remelem itt lesz nalam

Szólj hozzá Te is!