Hamarosan érkezik egy Core i7 processzorral szerelt MacBook Air modell is?

HusztiD 2018.11.12. 13:55 Mac 0 db 154

macbookair20181

Az Apple nem olyan rég dobta piacra legújabb, 2018-as MacBook Air modelljeit. Mint tudjuk, az új notebookok az Intel nyolcadik generációs Core i5 processzoraival vannak felszerelve, melyek 1,6 GHz-en ketyegnek. Ezúttal viszont a Slashleaks számolt be egy viszonylag érdekes esetről.

A Geekbench teszteken felbukkant egy új MaBook Air modell, mely AAPJ140K1,1 néven szerepel az adatbázisban. Lényegében mondhatjuk, hogy minden specifikáció megegyezik azzal, mint az új MacBook Air modellek esetében, egyedüli különbség csak a processzornál jelentkezik. Az alábbi esetben egy szintén nyolcadik generációs, kétmagos Core i7 (8510Y) chipről beszélhetünk, mely 1,8 GHz-en üzemel.

Ha a pontszámokat nézzük, akkor a most felbukkant modell egymagos teljesítményben 4 249, míg többmagosban 8 553 pontot ért el. Ha ezen adatokból indulunk ki, akkor annyira nagyon eget-verő különbségre nem számíthatunk, hiszen csak 8,5 százalékkal gyorsabb ezen modell, mint amit a napokban piacra dobtak a kaliforniaiak.

Hivatalos említést nem tett az Apple egy Core i7-es modellről, de nem kizárt, hogy a későbbiek folyamán elérhető lesz egy ilyen modell, de erre azért ne vegyünk mérget.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!