Új AirPods modellt jegyzett be az Apple – nyakunkon a második generációs füles?

HusztiD 2018.11.09. 12:55 Apple, Egyéb 0 db 212

airpoweriphone8

Az Apple eredetileg 2016 novemberében adta ki a legelső AirPods fülhallgatót, majd szűk egy évvel később, 2017 szeptemberében bejelentették, hogy a közeljövőben érkezik az AirPower vezeték nélküli töltőpad, melyhez úgyszintén készül a második generációs AirPods füles, mely képes lesz az induktív töltésre. Azóta teltek a hónapok, de az almások igazából szóba sem hozták ezen termékeiket, pedig sokan úgy hittük, hogy az októberi médiaeseményen bejelentik őket is.

Most reménykedhetünk, ugyanis a MySmartPrice oldal felfedezte, hogy az Apple a Bluetooth Special Interest Group adatbázisában 2018. november elsején új bejegyzést tett az AirPods kapcsán. Ezen bejegyzések két modellszámra vonatkoznak, az A2031 és az A2032-re – feltehetően a jobb és bal oldali fülesre, mivel mind a két fülest külön Bluetooth eszközként kell feltüntetni. Ezen felül a hardver száma REV1.1-re változott, míg a korábbi, tehát a jelenleg piacon lévő modellre REV1.0-ként hivatkoznak, illetve a másik jó hír, hogy a termék Bluetooth 5.0 szabványt fog támogatni.

airpodsbluetoothlisting

Természetesen ezen bejegyzés még nem jelent semmilyen konkrétumot, viszont egy újabb lépéssel közelebb kerültünk a megjelenéséhez. Ha pedig az Apple kiadja a második generációs AirPods-ot, akkor reméljük, hogy azzal együtt érkezik az AirPower töltőpad egyaránt, hiszen ezen két termékről egy időben beszéltek a kaliforniaiak, még anno 2017 szeptemberében.

Ha tippelni kellene, mi azt mondanánk, hogy idén nagy valószínűséggel már nem érkeznek új modellek, viszont nem kizárt, hogy tavaszra megkapjuk a szóban forgó két terméket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!