Hamarosan visszavonhatjuk a véletlenül elküldött üzeneteinket Messengeren

HusztiD 2018.11.09. 09:55 Egyéb 0 db 196

screen_shot_2018-10-15_at_3.05.40_pm

Biztosan találkozott mindenki azzal a szituációval, mikor egyik ismerőse részére elküldött egy üzenetet, majd percek múlva meggondolta magát, hogy mégsem kellett volna. Eddig sajnos nem volt alkalmunk visszavonni az ilyen üzeneteket, azonban most jött a jó hír, hogy hamarosan ezen funkcióval bővül a Facebook csevegőszolgáltatása.

A Messenger 191.0-ás frissítésének a leírásában a vállalat jelezte, hogy hamarosan érkezik az új funkció. Konkrét dátumot ugyan nem tűztek ki, így ha szerencsénk van, akkor lehetséges, hogy a következő hetekben elérhető lesz az újdonság. A hivatalos információk alapján, ha elküldünk egy üzenetet, akkor onnantól kezdve 10 percünk van, hogy visszavonjuk, mintha mi sem történt volna. Ez sokkal kevesebb idő, mint amit a WhatsApp kínál, hiszen ott kerek egy óra az időkorlát.

Apró dolog ez, de mindenesetre örülhetünk, hogy ezzel az újdonsággal bővül a Messenger, hiszen sokszor találhatjuk magunkat olyan helyzetekben, hogy véletlenül rossz embernek küldünk egy üzenetet, vagy éppen valakinek egy olyat, melyet percek múlva megbánunk.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!