Speciális, 300 ezer forintos töltő kell az Apple Pencil 2-höz

HusztiD 2018.11.08. 17:55 iPad, Kiemelt hírek 1 db 1 094

ipad

Az Apple október végén mutatta be a 2018-as iPad Prót, s vele együtt a második generációs Apple Pencilt, ami minden szempontból jobb, mint elődje. Ahogyan a demókban láthattuk, az új ceruzát ezentúl nem kell a tablet alján lévő csatlakozóra rádugni, hiszen az új kiegészítő mágnesesen csatlakozik a táblagéphez, s automatikusan feltölti magát.

Sokan hittük, hogy az Apple mindezt egy vezeték nélküli, Qi technológián alapuló megoldással érte el, de úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet. Mióta megjelent a tablet, többen próbálták egy vezeték nélküli Qi padon tölteni a ceruzát, de mindhiába, nem működött. Kisebb utánajárás után kiderült, hogy az új kiegészítő egyáltalán nem támogatja a Qi-t.

Egyelőre az sem tisztázott, hogy miként töltődik a ceruza. Maga a termék magnetikusan csatlakozik az iPad Próhoz, ami közben képes tölteni azt. Nem tudott továbbá, hogy pontosan milyen megoldást alkalmaz az Apple, de feltehetően ez hamarosan kiderül, ha megérkeznek az alaposabb szétszerelős beszámolók.

Nem utolsó sorban ezért hangsúlyozták ki az almások, hogy a második generációs Apple Pencil nem kompatibilis a korábbi modellekkel, illetve az új tablet a korábbi cerkával. Ennek tudatában aki egy korábbi tablettel rendelkezik, viszont vágyna az új ceruzára, az semmiképpen ne csapjon le rá, hiszen nem fogja tudni használni. Ergo a kaliforniaiak az új iPad Pro személyében készítettek egy kicsivel több, mint 300 ezer forintos töltőt az Apple Pencilhez.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. kukcsi - 2018.11.10. 07:24

    “ specialisan 300 ezer ft” ez rossz duma

Szólj hozzá Te is!