Mostantól az LG is beszáll az iPhone OLED bizniszébe

HusztiD 2018.11.08. 15:55 Egyéb, iPhone 0 db 100

Apple-iPhone-Xs-combo-gold-091220181

Az Apple a tavalyi évben bemutatott iPhone X-nél alkalmazta elsőnek az OLED kijelzőt. Mint ekkor kiderült, az almásoknak egyedül a Samsung volt a kizárólagos beszállítójuk, azonban jó pár hónapja jönnek-mennek a pletykák, hogy idővel az LG is beáll a sorba.

Eddig csupán a Samsung volt képes megfelelő mennyiségben és minőségben leszállítani a paneleket, azonban most úgy tűnik, hogy az LG-nek szintén összejött. A koreai ETNews beszámolója szerint az Apple az LG felé az idei év végéig 400 ezer panelt rendelt be 5,8 és 6,5 colos méretben, így ezen kijelzők hamarosan helyt kapnak a még gyártás előtt álló újabb modellekben. Ha minden igaz, akkor a gyártó 90 dolláros áron szállítja le a komponenseket.

Több szempontból érdekes, hogy az LG beszállt a buliba. Az egyik, hogy nem csak egy beszállítótól függ az Apple, míg a másik fontos tényező, hogy így egy sokkalta kedvezményesebb árat tudnak maguknak kiharcolni, ugyanis a Samsung eddig aranyáron szállította az OLED kijelzőket a kaliforniaiak részére – mondjuk az biztos, hogy emiatt biztosan nem fogja olcsóbban adni telefonjait az Apple.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!