Kuo: jelentős ráncfelvarráson esik át a Face ID a következő évi iPhone modellekben

HusztiD 2018.11.07. 11:56 iPad, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 253

face-id

Egyik kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, s ezúttal arról elmélkedett, hogy milyenek lesznek a következő év folyamán megjelenő termékek. Kuo ezúttal a Face ID-ra fektette a hangsúlyt, hiszen a szakértő úgy hiszi, hogy az almások jelentős javulást eszközölnek a rendszeren.

Az első, s legfontosabb dolog az elemző szerint, hogy a következő évi iPhone modelleknél a True Depth kamerarendszerbe egy sokkal jobb, kibővített pontkivetítőt építenek be. Erre azért lesz szükség, mert a jelenleg használatos rendszer ugyan jól működik, de vannak helyzetek, mikor nem képes megfelelően azonosítani a felhasználót. Egy kibővített pontkivetítővel sokkal megbízhatóbb lesz maga a Face ID.

Korábban szó volt arról, hogy valamikor a jövőben, a későbbi iPhone modellek a hátnapon is megkapják a True Depth kamerarendszert. Nos, Kuo nem nagyon hisz ebben, hiszen szerint a következő év folyamán érkező telefonok még biztosan nem fogják mindezt megkapni, hiszen az Apple inkább az előlapi rendszerre koncentrál.

Másik érdekesség, hogy az elemző szerint leghamarabb csak 2019 végén, avagy 2020 elején érkeznek a következő iPad modellek – azt nem emelte ki, hogy a mezei, avagy a Pro szériáról beszélünk, de mi az utóbbira tippelnénk. Elviekben az Apple ezen modellekben mutat be egy új, 3D modellező technológiát, a “Time of Fly”-t, amely a később érkező iPhone modellekben is helyt kap. Ez a technológia lényegében a kiterjesztett valóságban lesz a felhasználók hasznára.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!