Könnyen előcsalható lesz az Apple Watch 4 EKG alkalmazása minden országban

HusztiD 2018.11.07. 15:55 Apple Watch 0 db 1 195

ecg_regions_featured

Talán a negyedik generációs Apple Watch-csal robbantott ebben az évben a legnagyobbat az Apple, ugyanis a szeptemberben, a hivatalos bemutatón kiderült, hogy az óra bizony képes lesz az EKG mérésre. Mint nem sokkal később kiderült, az almások még csak mostanában kapták meg az FDA engedélyét az alkalmazásra, így még az Egyesült Államokban is csak ezt követően lesz elérhető.

Sokak számára kérdéses volt, hogy vajon miként lesz elérhető más országokban az óra új funkciója. Mivel mindegyik negyedik generációs Apple Watch új szenzorokat kapott, így fizikai korlátozások nem lesznek, egyedül csak szoftveresek. A 9to5Mac egyik beszámolója szerint szoftveresen könnyedén megkerülhető lesz az egész dolog, hiszen aki kipróbálná az EKG mérést, annak elegendő lesz csak átállítania az iPhone-on és az Apple Watch-on belül a régiót.

Sajnos azt továbbra sem tudjuk, hogy Amerikán kívül, más országokban mikortól lesz elérhető az EKG alkalmazás. Hogy engedélyezik-e ezt több helyen vagy sem, az nem az almásokon, hanem a helyi szerveken fog múlni. Aki pedig nagyon kíváncsi, s kipróbálná az Apple Watch 4 új funkcióját, az ezzel az alábbi trükkel bármikor megteheti. Mielőtt pedig mindenki fejest ugrana a régió-átállításba, érdemes megemlíteni, hogy egyelőre még az USA-ban sem érhető el az EKG app, egy kicsit várni kell rá, mire megjelenik – az ígéretek alapján még az idei évben elérhető lesz, így ezt követően bárkinek szabad a pálya.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!