Már a németeknél is elérhető az Apple Pay – mi is egyre közelebb kerülünk a magyarországi rajthoz

HusztiD 2018.11.06. 15:55 Apple Pay 1 db 736

applepay

Az Apple elsőnek négy évvel ezelőtt, az iPhone 6 modellek piacra dobása után vezette be saját fizetési szolgáltatását, az Apple Pay-t. Azóta teltek, múltak az évek, az eljárás egyre több országban lett elérhető. Nyár elején például Norvégiában, Lengyelországban és Ukrajnában egyaránt elrajtolt, majd ezt követően nem sokkal jött a hír, hogy a szomszédos Ausztriában is tiszteletét teszi.

Ezúttal a MacRumors számolt be arról, hogy Németországban is hamarosan elérhető lesz a szolgáltatás a HVB és a Bunq által. Lényegében a két pénzintézet az elmúlt napok folyamán értesítette ügyfeleit, hogy bevezetésre kerül általuk az Apple Pay. Az Apple németországi oldalán hivatalosan úgy szerepel, hogy hamarosan érkezik az Apple Pay, s természetesen az említett bankokon felül még a Boon, Comdirect, Edenred, Fidor Bank, Hanseatic Bank és a Vim Pay fogja támogatni a szolgáltatást.

Sajnos arról továbbra sincsenek hivatalos információk, hogy kis hazánkban mikortól lesz elérhető a szolgáltatás, viszont ha pozitívan állunk a dolgokhoz, akkor bizakodhatunk benne, hogy hamarosan. Az EU számos országában elérhető az Apple Pay, így nem okozna nagy meglepetést, ha az elkövetkezendő egy év folyamán nálunk szintén elrajtolna.

Szerintetek mikor érkezik meg Magyarországra az Apple Pay?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Monyorka - 2018.11.07. 19:41

    Amikor a Siri magyarul!

Szólj hozzá Te is!