Az Apple kiadta a watchOS 5.1.1-et

HusztiD 2018.11.06. 09:55 watchOS 3 db 196

og

Tegnap este folyamán az Apple kiadta a watchOS legújabb verzióját, az 5.1.1-et. Az almások eredetileg az előző hét elején tették elérhetővé a legújabb szoftverfrissítéseket, melyek között ott volt a watchOS 5.1, de mint arról beszámoltunk, egy súlyos hiba miatt szinte azonnal törölték azt.

Eddig úgy tűnik, hogy a watchOS 5.1.1 megoldott minden korábban fennálló problémát, s nyugodtan telepíthető a rendszer. Az Apple leírása alapján az alábbi hibajavításokra, újdonságokra számíthatunk:

 • Az Apple Watch Series 4 automatikusan kapcsolatba lép a segélyszolgálatokkal, ha Ön egy súlyos esést követően egy percig nem mozdul meg. A Watch most már egy üzenetet is lejátszik a segélykérést fogadónak, amelyben értesíti, hogy az Apple Watch súlyos esést észlelt, és megosztja az Ön koordinátáit, ha azok rendelkezésre állnak.
 • Kijavít egy olyan problémát, amely néhány felhasználónál az Adóvevő alkalmazás hiányos telepítését okozhatta
 • Megold egy olyan problémát, amely néhány felhasználónál megakadályozta, hogy az Adóvevőn meghívásokat küldjenek és fogadjanak
 • Kijavít egy olyan problémát, amely miatt néhány előzőleg megszerzett Tevékenység-díj nem jelent meg a Tevékenység alkalmazás Díjak lapján néhány felhasználónál.

Ti telepítettetek már? Mik az első tapasztalatok?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Sebők István - 2018.11.06. 10:20

  Nem! Nem is fogom!

 2. Stirlic - 2018.11.06. 13:33

  Telepítettem és hiba nélkül megy.

 3. Gàbor - 2018.11.06. 14:10

  Új óraszám lapok vannak???

Szólj hozzá Te is!