Az iOS készülékek közel kétharmadán fut az iOS 12

HusztiD 2018.11.05. 13:55 iOS 0 db 132

iOS-12

Legutoljára bő két hete láthattunk arról statisztikát, hogy miként terjedt az iOS 12. Mint ekkor kiderült, egyáltalán nem panaszkodhat a vállalat, hiszen egy hónap alatt az Apple készülékeinek 50 százalékán futott a legfrissebb operációs rendszer. Most, az elmúlt napokban újabb statisztikát osztottak meg, melyből érdekes adatokat szűrhetünk le.

Amennyiben az utóbbi négy év folyamán kiadott iOS készülékeket vizsgáljuk, akkor elmondhatjuk, hogy az iOS 12 elterjedtsége 63 százalékosra nőtt, míg az iOS 11 30 százalékra zuhant. Viszonylag sokan vannak még mindig, kik ennél korábbi rendszereket használnak, hiszen azok aránya maradt 7 százalékon, akárcsak legutóbb.

ios12installation63percent-800x509

Ha az összes olyan készüléket vizsgáljuk, ami támogatja az iOS 12-t, akkor ott kicsivel másabbak a megoszlások. A legújabb operációs rendszer itt 60 százalékos megoszláson áll, míg az iOS 11 29 százalékoson. Mivel itt több régi készülékről beszélhetünk, így természetesen az ezt megelőző rendszerek is nagyobb, 11 százalékos arányban találhatóak meg.

Nálatok mi a helyzet? Ti melyik verziójú iOS-t használjátok éppen?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!