Az Apple alkalmazottai hiszik, hogy jobbá teszik a világot

HusztiD 2018.11.05. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 133

wwdc-tim-cook

A TeamBlind-nak köszönhetően készült egy nagyon érdekes felmérés, melyben az adott nagyvállalatok munkavállalóit kérdezték meg. Egészen érdekes témát ölelt fel a legutóbbi statisztika, ugyanis arra voltak kíváncsiak a szakértők, hogy miként vélekednek az adott emberek saját vállalataikról, hogy képesek-e jobbá tenni a világot.

Ha gyártók szerint rangsorolunk, akkor elmondhatjuk, hogy a megkérdezett Tesla alkalmazottak 91,23 százaléka nyilatkozta azt, hogy a vállalatuk jobbá teszi a világot. Talán kicsit meglepő, de második helyre az Uber esett, ami kicsivel, de 91 százalék fölött teljesített, s harmadik helyen a Cruise Automation van, 85,45 százalékkal, amely csupán 0,5 százalékkal előzte meg a Google-t. Nem panaszkodhatnak az almások sem, ugyanis a TeamBlind-nak összesen 278 almás munkatársat sikerült megkérdezniük, így az Apple 83,45 százalékon zárt.

changeWorld001

Ha az átlagot nézzük, akkor 66,84 százalékon zártak a nagyvállalatok. Érdekes, de az olyan ismertebb közösségi oldalak, mint a FaceBook, eBay, vagy a Snapchat, valamivel átlag alatt teljesített. További érdekesség az Intel egyaránt, hiszen a processzorgyártó munkatársainak csupán 45,68 százaléka hiszi azt, hogy jobbá teszik a világot.

Ha titeket kérdeznénk, akkor szerintetek jelenleg melyik az a nagyvállalat, mely valóban elmondhatja magáról, hogy jobbá teszik a világot, s vele együtt az emberek mindennapjait?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!