Őrületes eladásokat generál az Apple az idei év utolsó három hónapjában

HusztiD 2018.10.31. 17:55 Apple, iPhone 0 db 114

Tim-Cook-Money-780x536

Mint tudjuk, minden nagyvállalatnál az adott év legutolsó három hónapja a legjobb, hiszen a karácsonyi forgatag csak úgy emeli az eladásokat. Nem kivétel ez alól az Apple sem, s a Horace Dediu névre hallgató iparágelemző új számítást adott ki, melyben igen pozitívan látja az elkövetkezendő időszakot.

Tavaly nagyon jól muzsikált az Apple, ugyanis a 2017-es év utolsó etapjában 77,3 millió iPhone-t passzoltak el. Dediu úgy hiszi, hogy ezt jócskán megfejelik a kaliforniaiak, s 81,2 millió okostelefont adnak el, amivel 99,56 milliárdos bevételt generálnak. Mivel az Apple alaposan feltornászta az iPhone árakat, így az átlagos eladási ár nagyjából 810 dollár lesz, mely az eddigi legnagyobb érték lesz az Apple történelmében.

Először érdemes lesz a holnap esti pénzügyi konferenciát megvárni, ugyanis az Apple ekkor ejti meg az előző negyedéves konferenciáját, majd a mostanira nagyjából január végén, február elején számíthatunk, így akkor tudjuk csak meg, hogy hogyan muzsikáltak a karácsonyi időszakban, s helyesek voltak-e Dediu számításai.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!