Stressz teszt: jól bírja a sarat az iPhone Xr

HusztiD 2018.10.29. 15:55 iPhone, Videók 0 db 1 001

maxresdefault (2)

Előző hét pénteken megjelent az Apple legújabb telefonja, az iPhone Xr, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

Nagyjából elmondhatjuk, hogy az iPhone Xr ugyanannyira strapabíró, mint a mai telefonok zöme. A kijelzője ennek is hatos és hetes szinttől karcolódik, ami teljesen átlagos, valamit a hátoldali üveg szintén ugyanilyen összetételből van. Ergo a kulcsaink és az apró pénz sem fog benne kárt tenni, viszont érdemes egy tokot és fóliát venni rá, mivel a zsebünkben lévő apró piszkok, vagy homokszemek képesek látványos micro-karcokkal megajándékozni készülékünket.

A telefon antennája ezúttal nem rozsdamentes acélból van, mint az Xs-nél, hanem alumíniumból. Ettől függetlenül ez sem képes a Jerry megpróbáltatásainak előállni, de feltehetően egy kicsivel ellenállóbb lesz a hajszálkarcokkal szemben, mint a rozsdamentes acél. Végül pedig láthatjuk, hogy az Apple mára olyan telefonokat gyárt, amelyeket lehetetlen meghajlítani, így egy hatalmas pluszpont jár az almásoknak.

Az eddigiek alapján mit gondoltok az iPhone Xr-ről?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!