Megérkezett a Xiaomi új, kamerasziget nélküli okostelefonja, a Mi Mix 3

HusztiD 2018.10.29. 13:55 Egyéb, iPhone 1 db 847

mimix3

Az elmúlt napokban a Xiaomi bemutatta legújabb okostelefonját, a Mi Mix 3-at, melynek egyik legnagyobb újdonsága, hogy széltől szélig terjedő kijelzővel rendelkezik úgy, hogy közben a gyártónak sikerült eltüntetnie a kameraszigetet. A hivatalos információk szerint az új készülék előlapja 93,4 százalékban a kijelzőből áll.

Mióta az Apple bemutatta az iPhone X-et, azóta több telefongyártó is lemásolta azt az előlapi kameraszigete miatt. A másolásról híres Xiaomi ezúttal nem állt be a sorba, így egy egészen egyedi megoldással álltak elő. Lényegében egy korlátozottan szétcsúsztatható telefont álmodtak meg, melyet csak SideKick megoldásként neveztek el, s ebben rejlenek maguk, az előlapi kamerák, ahogyan a mellékelt kép azt mutatja.

mimix3slide

Ha a specifikációkat nézzük, akkor a telefonban egy 6,4 colos OLED kijelző kapott helyet, ami 1080p felbontásra képes. A hátoldalon két darab 12 megapixeles kamerát találhatunk, míg az előlapon egy 24 és egy 2 megapixeles szenzor teszi a dolgát. Az ujjlenyomat olvasó itt is a hátoldalon található meg.

A Mi Mix 3 lelkét egy Snapdragon 845-ös processzor adja, ami mellé a gyártó 10 GB RAM-ot pakol a csúcsmodellben. A készülék árazása mondhatni baráti lett, ugyanis az alap, 128 GB-os modellért, amiben nem mellesleg 6 GB RAM van, azért 475 dollárt kérnek el, s igazából innentől indul felfelé a telefon ára is.

Mit szóltok a Xiaomi legújabb üdvöskéjéhez?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Peti - 2018.10.30. 08:46

    Én sajnos nem látom, hogy a kamerasziget eltűnt volna.

Szólj hozzá Te is!