Lényegesen olcsóbb az iPhone Xr javítása, mint egy iPhone X/Xs-é

HusztiD 2018.10.25. 13:55 iPhone 0 db 407

iPhone_XR_yellow-back_091220181

Az Apple tavaly egy nagyon merészet lépett, mikor piacra dobta az iPhone X-et, ugyanis a garancián túli szerviz árak az egekbe szöktek. A nem olyan rég megjelent iPhone Xs modellek terén sem történt változás, az árak maradtak a régiek, azonban az Xs Maxot illetően kicsit feljebb mentek. Most, hogy nyakunkon az iPhone Xr megjelenése, az almások elárulták a hivatalos árakat.

Kezdjük rögtön azzal, amit tudunk, hogy legyen később mihez hasonlítanunk. Az iPhone X és Xs esetében 279 dollárba kerül a kijelzőcsere, míg az egyéb károkért 549 dollárt kérnek el. Az Xs Max esetében kicsivel drágábbak ezen árak, hiszen ott 329 és 599 dodóról beszélhetünk, amit akárhogyan is nézünk, nagyon drága mulatságnak számít.

Nyilván az iPhone Xr szervizelése sem olcsó, azonban sokkal kedvezőbb, mint a fentebb említett modelleké. Ha a telefon kijelzője szorulna javításra, azért 199, míg egyéb problémáért 399 dollárt számít fel az Apple. A kijelző cseréje itt nyilván az LCD panel miatt olcsóbb, viszont kíváncsiak leszünk az első iFixit-es szerelésre, hiszen van egy olyan sanda gyanúnk, hogy ezt leszámítva az Xr és Xs belső felépítése jóformán egy az egyben megegyezhet. Ebből kifolyólag pedig indokolatlanul magas árat kér az egyéb károk javításáért az Apple.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!