Utolsó pletykák: Lightning csati helyett mégis USB C-t kapnak a 2018-as iPad Pro modellek

HusztiD 2018.10.24. 15:55 iPad, Pletykák 0 db 153

ipadproconcept-800x704

Mint az hivatalosan kiderült, az Apple következő hét kedden tartja meg a második őszi médiaeseményét, ahol nem csak a Mac-ekről szól majd az előadás, hanem a 2018-as iPad Pro modellekről egyaránt. A hivatalos esemény előtt nem sokkal, a japán Macotakara közölt le új infókat.

Nem ez az első pletyka, mely azt állítja, hogy USB C-re cseréli a Lightning csatlakozóját a tabletnek az Apple, ugyanis az elmúlt hetek folyamán számos ilyenre volt már eset. A japánok viszont egy új, a lentebb látható képet is megosztották arról, hogy milyen méretbeli különbség lesz a két csatlakozó között.

slashleaksipadpro2018dimensions-800x548

Ahogyan láthatjuk, kicsivel ugyan, de kisebb helyet foglal majd el az USB C. Hogy eme minimálisan felszabadult helyre mit épít be az Apple, az nem tudott, de ha figyelembe vesszük, hogy immáron a Touch ID is eltűnik, s helyette a Face ID kap helyet, akkor jóformán teljesen átalakíthatják a tablet belsejét – mondjuk ezt az iFixit-es szétszereléskor úgyis megtudjuk, hogy pontosan milyen változások vannak az új tabletben.

Maradjunk türelemmel, hiszen pár nap, s hivatalosan kiderül minden az új tabletekről.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!