Üzemidőteszt: iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9

HusztiD 2018.10.16. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 3 db 379

maxresdefault

Mióta az Apple piacra dobta az új iPhone Xs modelleket, azóta készülnek különféle összehasonlító videók, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan teljesítenek az új csúcskészülékek. Ezúttal a PhoneBuff csapata mérette össze a 6,5 colos almás mobilt a Samsung csúcsmodelljével, a Galaxy Note 9-cel.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy mióta az Apple bemutatta a legelső iPhone modelleket, azóta küzdenek az üzemidő problémával. Vagyis inkább úgy fogalmaznánk, hogy az Apple folyamatosan kisebb aksikat pakolt telefonjaiba, mint riválisaik. Jelenleg ugyanez a helyzet mondható el, ugyanis az iPhone Xs Maxban egy 3 174 mAh-es egység található meg, míg a Note 9-ben egy 4 000 mAh-es aksi. Akárhogyan is nézzük a dolgokat, ez több, mint 20 százalékos különbség.

Az alábbi videóban a PhoneBuff csapata a már jól ismert robotos technológiát mutatta be. Lényegében a robot folyamatosan nyomkodta a telefonokat, s minden alkalmazásban egy órát töltött el. Chateléstől kezdve, email olvasgatáson át az Instagramig volt itt minden.

Sajnos az Apple csúcskészüléke alulmaradt, ugyanis ha alaposan megnézzük a videót, akkor talán az Instagram szívta le a legjobban az üzemidőt. Az almások telefonja a térkép-szolgáltatás közben mondta fel a szolgálatot, amikor is a Note 9 még 37 százalékos kapacitással büszkélkedhetett.

Mint az korábban kiderült, az iPhone Xs modellek piszok gyorsak, viszont jó lenne, ha az Apple a jövőben az üzemidőre is nagyobb hangsúlyt fektetne, ugyanis ez az iPhone modellek egyik legnagyobb gyenge pontja.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Antimilan - 2018.10.16. 21:57

  Esetleges összehasonlítás a huawei mate 20 proval nem volna rossz.
  A Huawei sajnos átvette a piacon a vezetést. Ezernyi techben veri az almát. Sajnos.

 2. Rács - 2018.10.17. 08:33

  Rakhatnának rá egy jó iOS-t! :)

  • Éliás Zsolt András - 2018.10.17. 09:55

   Pontosan!!! Ezen a galakszin van jack? Akkor váltok ;-)

Szólj hozzá Te is!