Továbbra is az Apple gépeivel a legelégedettebbek a felhasználók

HusztiD 2018.10.11. 11:56 Apple, iPad, Mac 0 db 142

Macbook-Pro-Update-Gear-Patrol-Lead-Full

Mint minden évben, úgy idén is elkészítette az American Customer Satisfaction Index a legújabb beszámolóját, melyben arra keresték a választ, hogy mely gyártók termékeivel a legelégedettebbek a felhasználók. Mivel néhol egybeforr a laptop és tablet kategória, ezért a szakértők az Apple esetében egy kalap alá vették a Mac és iPad termékeket.

A cím meglehetősen árulkodó volt, hiszen idén is az Apple büszkélkedhet a legjobb fogyasztói elégedettségi indexszel. Összesen 100 pontot érhettek el a gyártók, melyből az Apple 83 pontot szerzett, akárcsak tavaly. Ezzel ők lettek az első számú gyártók a listán. Következő rivális a Samsung, kik a tavalyihoz képest szintén 82 ponttal zártak, míg harmadik helyen az Amazon található meg, kik 4 százalékos javulást értek el az előző évhez képest. Érdemes megjegyezni, hogy a legnagyobb csökkenést a Dell és a Toshiba párosa érte el 4 és 5 százalékkal.

acsiapplescore-800x476

Az alábbi adatok alapján nehéz tényleges különbséget tenni a gyártók között, de átlagban elmondhatjuk, hogy a listán szereplő első 4-5 gyártó termékeivel a legelégedettebbek a felhasználók. Természetesen a többiek sem zártak annyira jól, azonban az Apple által elért 83 ponttól kicsikét elmaradnak.

Ha nektek válaszolni kellene, akkor ti hogyan rangsorolnátok az Apple-t?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!