Egyértelműen túlreagálják a BeautyGate problémát a felhasználók

HusztiD 2018.10.11. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 428

iphone-xs-camera

Nagyon érdekes trükknek lehettek szemtanúi azok, kik Instagramon követik az egyik legismertebb tech YouTube-rt, Jonathan Morrison-t. A szaki az elmúlt napok folyamán egy új portré képet tett fel magáról, melynek leírásában az szerepelt, hogy a fotót egy Pixel 2-vel készítette, majd elszabadult a szájkarate.

Mint tudjuk, az utóbbi években szinte minden ismertebb okostelefonban bemutatkozott a portré mód. A nem olyan régen megjelent iPhone Xs modelleknél pedig elhíresült az úgynevezett BeautyGate probléma, melyről beszámoltunk, illetve a szakértők is elmondták róla a véleményüket.

Jonathan tudta, hogy ha a képe alá azt írja, hogy egy iPhone Xs-sel készítette a képet, akkor elszabadul a pokol, így kicsit húzta még a felhasználókat. Ehelyett mi történt? A droidos felhasználók sorra istenítették, hogy milyen jó portré képet lőtt a Google tavalyi csúcsmodellje.

Íme néhány komment a Google felhasználóitól, melyek mosolyt csalnak az ember arcára:

“Alot better than iPhone XS”

“Best camera in the game”

“#nobeautygate”

“better than the iFail”

Itt pedig szintén néhány komment, az Apple felhasználóitól:

“iPhone XS selfie portrait mode works slightly better”

“Good photo, but i prefer xsmax camera!”

Mit lehetne mondani? Kb. azt, amit eddig is. Ha nincs konkrét összehasonlítás, akkor lehetetlen megmondani a különbségeket. Egyszerűen annyira parányi az Apple BeautyGate problémája, hogy alig észrevehető, s mint tudjuk, ha valamiből készül side-by-side összehasonlítás, akkor azt a média szereti felkapni, s túlpörgetni a dolgot.

Ti mit gondoltok a BeautyGate problémáról?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!