Érdekes megoldással csatlakozik az okoshangszórók piacához a Facebook

HusztiD 2018.10.10. 13:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 126

facebook-portal

Hónapokkal ezelőtt megindultak a pletykák, mely szerint a Facebook is belép az okoshangszórók piacára. Mostantól hivatalossá vált a dolog, ugyanis a közösségiek nem olyan régen bemutatták az első terméküket, mely a HomePod, az Amazon Echo és a Google Home triójával kívánja felvenni a versenyt.

Két termékről beszélhetünk összesen: a Portal egy 10 colos okoshangszóró, mely 720p-s felbontású kijelzővel rendelkezik, illetve a nagyobb testvére a Portal+, mely 15 colos, full HD kijelzőt kapott. Érdekesség, hogy mind a kettő okoshangszóró egy kijelzővel van felvértezve, mellyel kicsivel többre képesek, mint egy mezei okoshangszóró. Például mindkét Portalban van egy beépített előlapi kamera, mellyel Facebook-os videóhívásokat kezdeményezhetünk. A Facebook integritásnak köszönhetően az okoshangszórók a Messengert használják a kommunikációra, illetve az Amazon Alexája füleli majd a felhasználók óhajait, sóhajait.

facebook-portal-plus

Megjelenésre egyelőre csak az Egyesült Amerikai Államokban lehet jelenleg számítani. A 10 colos készülékért 199, míg a 15-ösért 349 dollárt kér a Facebook. Nyilván az Apple HomePod-jának is az a legnagyobb baja, hogy viszonylag drága, így kíváncsian várjuk, hogy miképp teljesít a Facebook új üdvöskéje.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!