Újabb iMessage és FaceTime szabadalomsértéssel vádolják az Apple-t

HusztiD 2018.10.09. 11:56 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 283

iMessage

Az Apple immáron megszokhatta, hogy bizonyos rendszerességgel perlik őket különféle cégek. Ezúttal egy Finn vállalat, az MPH Technologies ment szembe a kaliforniai vállalattal, kik szerint nyolc szabadalomsértésre került sor az Apple szolgáltatásaival kapcsolatosan, melyek egyaránt érintik az iMessage-et és a FaceTime-ot.

Az AppleInsider értesülései szerint a pert Észak-Kaliforniában nyújtották be az Apple ellen, s lényegében olyan szabadalomsértéseket találhatunk, melyeket a szolgáltatásaiban alkalmaztak a kaliforniaiak. A már említett iMessage és FaceTime párosát illetően az almások által bevezetett titkosítási eljáráson akadtak fent a sértett felek, illetve ezek mellett szóba jött még az Apple VPN technológiája, a Handoff és a Universal Clipboard funkciója egyaránt.

A finnek szerint korábban számos alkalommal próbálták felkeresni az Apple-t, s egyezséget kötni velük az állítólagos szabadalomsértések miatt, de eddig sikertelenül jártak, mivel mindig visszautasították őket, hogy valótlan az állításuk. Hogy mi lesz a legújabb ügy kimenetele, arra akár hosszú éveket kellhet még várni.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pool - 2018.10.11. 03:04

    A nokia bosszút áll. :))))

Szólj hozzá Te is!